SFD Betaine HCL + Pepsin | Бетаин + Пепсин, 120 таблетки

  • Марка: SFD
35,00 лв.

SFD Betaine HCL + Pepsin е хранителна добавка, комбинираща Бетаин със солна киселина(хидрохлорид) и ензима Пепсин. 

Бетаин е естествено срещаща се съставка, съставена от аминокиселината Глицин, прикрепена към три метилни групи. Поради това също се нарича и Три-метилглицин( TMG). Най-често се среща в захарно цвекло, пшеничен зародиш, спанак, киноа, кафяв ориз, сладки картофи и др. Ползите за здравето от Бетаин са многобройни. Доказателствата сочат, че Бетаин е съществен нутриент за функцията на вътрешните органи и подобряване на работата на сърдечно-съдовата система. Също така подпомага работата на сърцето, храносмилането, черния дроб, загубата на мазнини и работата на мускулите.

Най-разпространения вариант на Бетаин е в комбинация със Солна киселина(хидрохлорид-HCL).  Тя се съдържа в стомашните сокове и е изключително важна за образуването на ензима пепсин (ензим, който подпомага разграждането на протеините). Солната киселина регулира нивата на бактериите и процесите на ферментация в стомаха. При напредване на възрастта и при различни заболявания, производството на солна к-на от организма намалява, а с това и ефективността на усвояване на различните хранителни вещества. Доказано е че при 50г. възраст, около половината от хората произвеждат 50% от нужното количество солна к-на. Точно затова трябва да се приема, като хранителна добавка. Бетаин HCl съдържа необходимия за добро храносмилане ензим Пепсин и солна киселина, която го активира и подобрява значително храносмилането. Тази комбинация e капсулована за незабавно освобождаване и е отлично допълнение към всеки хранителен режим. 

 

 

ПриемПриемайте по една таблетка в началото на всяко хранене.Не приемайте на празен стомах, или ако имате язва.

 

Дозировка
Една доза 1 таблетка
Дози в опаковка 120 дози
Дози на ден 1 доза
Храносмилателни ензими
Бетаин 650 mg
Пепсин

150 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!