SFD EAA PRO Instant | Есенциални Аминокиселини, 375 гр.

  • Марка: SFD
35,00 лв.

SFD EAA PRO Instant представлява матрица от всички есенциални аминокиселини, подсилени с аргинин, които ще спомогнат за по-бързото възстановяване на мускулите след тренировка.  Есенциалните аминокиселини са: хистидин, изолевцин, левцин, валин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, като във формулата на SFD е добавен и допълнително аргинин. SFD EAA Pro Instant дава страхотна разтворимост, което директно се превръща във ваше удобство и ви позволява да се насладите на пълната му функционалност още по-лесно. Всичко това е поднесено в два страхотни вкуса.

Предназначение: Спомага за повече енергия по време на тренировка и по-бързото възстановяне след нея. 

 

ПриемСложете 250-300мл вода или сок в шейкър, добавете една доза(11гр=2 мерит. лъжички) и разбийте добре. Приемайте една или две дози на ден. Консумирайте охладено за по-добър вкус. 

 

ЗабележкаИзползвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 25С, без пряка слънчева светлина.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!