SFD Mass Activator | Покачване на тегло, 7000 гр.

  • Марка: SFD
161,00 лв.

SFD Mass Activator е перфектния продукт за тези от Вас, които изпитват трудности в натрупването на мускулна маса и тегло. Той представлява 'гейнър' с висока хранителна стойност, отличен източник на качествени протеини и въглехидрати. Съдържа лесно смилаеми въглехидрати, които улесняват бързото натрупване на тегло. Подобно на други продукти на марката SFD, Mаss Activator притежава всички необходими сертификати, удостоверчващи високото му качество. 

Mass Activator е подходящ, както за професионални спортисти, така и за любители, целящи покачване на теглото и по-добро възстановяване след тренировка. Във всяка доза получавате 20% протеин, 70% въглехидрати и само 0.5% мазнини!

 

Прием: Приемайте по една доза(70гр.=3 лъжички), разтворена в 250-300мл. вода или мляко, един до три пъти на ден, в зависимост от калорийните Ви нужди.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!