SFD Resveratrol | Ресвератрол, 60 таблетки

  • Марка: SFD
23,00 лв.

SFD Resveratrol е хранителна добавка, съдържаща Ресвератрол, мощен антиоксидант с доказано благоприятно въздействие върху сърдечносъдовата и имунната система. Ресвератрол представлява полифенол, който се среща в люспите на червеното грозде, други дребни плодове и някои растения.  

Приемът му намалява риска от сърдечен удар, предпазва от карциногени, намалява вредните последствия от радиацията, подпомага вътреклетъчните процеси, предпазва клетките на мозъка и нервната система от увреждане, предпазва от натрупване на млечна киселина в клетките, унищожава токсини и вредни агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси. Resveratrol е полезен за метаболизма, повишава нивата на антиоксидантите в тялото, регулира нивата на холестерола, енергизира и тонизира тялото.

 

Прием: Приемайте по една таблетка на ден.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!