SFD Vitamin C1000 | Витамин Ц, 200 таблетки

  • Марка: SFD
27,00 лв.

SFD Vitamin C1000 представлява хранителна добавка, под формата на таблетки, съдържаща витамин Ц(1000 мг. в таблетка), обогатена с цитрусови биофлавоноиди.

Витамин Ц е един от най-важните елементи за нашето здраве.  Той играе основна роля в множество процеси в човешкото тяло. Известен е още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло. Vitamin C е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин Ц има силно антиоксидантно действие, което подобрява здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага и при заздравяването на рани и фрактури. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага и при абсорбирането на желязо и усвояването на колаген.

 

Прием: Приемайте една доза(1/2 таблетка) сутрин с храната.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!