SFD Vitamin K2 200 | Витамин К2, 90 таблетки

  • Марка: SFD
22,00 лв.

SFD Vitamin K2 200 представлява хранителна добавка, под формата на таблетки, съдържаща витамин К2(200мг. в таблетка), който допринася за нормалното съсирване на кръвта и поддържането на здрави кости. 

Витамин К2 е най-известен със своята роля в съсирването на кръвта, ползите му обаче далеч надхвърлят тези му функции. Той помага за изграждането на здрави кости и предотвратяване на сърдечни заболявания и рак. Витамин К2 играе също роля за премахване на калция от зони, където не би трябвало да се намира като артериите и меките тъкани. Недостигът му може да доведе до сърдечни заболявания и да увеличи риска от остеопороза. През последните години, се доказа, че витамин К2 и зависимите от него протеини играят централна роля в калциевия метаболизъм на цялото тяло. Вече се знае със сигурност, че тези К2 зависими протеини са отговорни за правилната минерализация на костите, както и за други критични функции в тялото. Формулата на SFD съдържа силно биологично-активна форма на К2 -MK7 извлечена от Нато(традиционна японска, ферментирала, соева храна)

Повече за витамин К2 можете да научите тук.

 

ПриемПриемайте по една таблетка на ден. Продукта е предназначен за възрастни.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от сънчева светлина! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!