Swedish Supplements Creatine CREAPURE | Креатин, 300 гр.

  • Марка: Swedish Supplements
39,00 лв.

Swedish Supplements Creatine CREAPURE съдържа креатин монохидрат на патентованата формула Creapure® - най-чистата и качествена форма на креатин монохидрат в света(произведена в Германия), която увеличава мускулната сила и енергия и подобрява издръжливостта по време на високоинтензивни тренировки. Продуктите с креатин са изключително популярни сред културисти, тежкоатлетите, фитнес ентусиастите и изобщо атлетите, в световен мащаб. Почти всеки, в определен етап е използвал креатинова добавка.  Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ(аденозин-трифосфат). Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. 

Не са малко и хората, които казват “Вземи си най-евтиният, всичко е реклама”. Ако последното беше вярно, нямаше да съществува компания, която влага толкова много ресурс в изследвания и квалифициран персонал, за да получи най-чистия креатин в света. Ето и малко факти: три страни масово произвеждат креатин. Това са: Германия, Китай и САЩ. От тях, Германия (производител, компанията AlzChem) произвежда най-чистия креатин без примеси, известен като Creapure®. Спецификацията на Creapure е обект на строги изисквания. Creapure се изпитва за примеси, използвайки течна хроматография под високо налягане (HPLC).Типични аналитични стойности за Creapure: Креатин монохидрат: мин. 99,95%, Креатинин: <67 ppm(под границата на откриване), Дициандиамид (DCD): <30 ррт, Дихидротриазин(DHT): не се открива. Всичко изписано до тук няма как да е просто маркетинг. Това са научни и доказани факти.

Повече за креатин можете да научите тук. 

 

           Как действа?

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения

 

Прием: Приемайте по 3-5 грама(разтворени в 200-250мл. вода), eдин до два пъти на ден от Pure Nutrition Creatine Creapure. За по-добро усвояване по време или веднага след хранене!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!