Swedish Supplements Flex Support | За здрави стави, 180 капсули

  • Марка: Swedish Supplements
65,00 лв.

Swedish Supplements Flex Support е страхотна формула създадена да подобри здравето на вашите стави, като се бори с хроничните възпаления в тези области. Flex support съдържа комплекс от популярни съставки за поддръжка на ставите и иновативни такива, които да направят този продукт напълно завършен и идеален за решаването на всякакъв вид ставни проблеми!

С възрастта често се появява болка в ставите, както и намаляване на подвижността. Разработващият екип на Flex Support има документирани резултати в тази насока.

Шипката има много добър ефект в облекчаване на ставни болки. Тя е галактолипид(GOPO) и има антивъзпалително действие, което спомага за по-бързото облекчаване на болката. GOPO съдържа високомастни киселини и глюкоза. Локално, прахът от шипка инхибира леко белите кръвни клетки, за да потуши възпалението, редуцира отокът и болката. Това прави движенията Ви много по-лесни и без болка. Шипката помага за запазване на силата, както и спомага за гъвкавостта и мобилността Ви. Независимо дали страдате от остеопороза, износване на хрущял, травма на ставите от тренировки или работа, Вие ще останете доволни от тази добавка.

МСМ е сярно съединение, което се открива естествено в тялото на хората, животните, плодовете, зеленчуците и зърнените култури. МСМсъдържа сяра, от която тялото Ви има нужда, за да се образува съединителна тъкан. В случай на артрит сярната концентрация в хрущяла е само 1/3 от тази на нормален хрущял. Сяросъдържащата аминокиселина - Цистин(cystin)също се съдържа в малко количество при пациенти болни от артропатия. Този факт прави възможно прибавянето на органична сяра в тази добавка.

Витамин C е антиоксидант, който предпазва съединителната тъкан, сухожилията, кожата, костите и ставите. Той спомага за сформирането на Колаген и нормалното функциониране на костите и хрущялите.

Босвелия притежава мощно противовъзпалително свойство без никакви негативни странични ефекти. Екстрактът от кората на индийското дърво Boswellia serrataсъдейства и за предпазване на хрущяла от разрушаване. 
Спомага за осигуряване на значителни количества от основните вещества, необходими за физиологичната структура и активност на ставния хрущял. Оказва благоприятно влияние върху ставните функции (намаляване на ставната скованост). Подходящa е при случаи на преждевременно “износване” на ставите и гръбначния стълб, както и при усилено натоварване на носещите стави (при тежък физически труд, спортисти, наднормено телесно тегло) и след травми на опорно-двигателния апарат.

Хондроитин е телесна субстанция, която се намира естествено в тялото Ви, а именно в съединителната тъкан и хрущяла. Смята се, че облекчава симптомите на остеопороза, с което се доближава като ефект до глюкозамина.

Мембрана от яйчени черупки дават на тялото Ви хранителни вещества, като Колаген, Хондроитин, Хиалуронова киселина, Еластини и други протеини. Те също съдържат влакнести протеини, включително Колаген тип 1, както и други биоактивни компоненти!

И като всички продукти на Swedish Supplement е произведен в Швеция - гаранция за най-високо качество!

 

Прием: Приемайте 6 таблетки на ден с храна(с първото и последното хранене по 3). За максимален ефект, приемайте поне 3 месеца, без прекъсване!

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. 

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!