Swedish Supplements HMB | Хидроксиметилбутират, 150 капсули

  • Марка: Swedish Supplements
57,00 лв.

Swedish Supplements HMB е хранителна добавка, която съдържа единствено HMB(Хидроксиметилбутират). ХМБ е метаболит на Левцин - една от трите аминокиселини с разклонена верига БЦАА. ХМБ е една от най-предпочитаните напоследък хранителни добавки за увеличаване на мускулната маса и сила. Това е така, защото ХМБ активира анаболния процес M-TOR, без който тялото не може да започне изграждането на мускули(протеиновия синтез). Освен това ХМБ противодейства на процеса на разпад на мускулите. Продукта на Swedish Supplements е силно концентриран за по-голям ефект и съдържа по 1300мг. в капсула. След прием ХМБ има ''полу-живот'' около 2ч 30м., преди да спадне отново до базовите нива след окол 9ч. Затова е добре да се приема в дни на тренировка или физическа активност за да се максимизира ефекта му.

И като всички продукти на Swedish Supplement е произведен в Швеция - гаранция за най-високо качество!

 

Прием: Приемайте по 6 капсули на ден. В тренировъчни дни: 2 капс. сутрин, 2 преди тренировка и 2 вечер преди лягане. В почивен ден: 2 сутрин, 2 на обяд и 2 вечер.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!