Swedish Supplements Kre-Alkalyn 2600mg | Креатин, 120 капсули

  • Марка: Swedish Supplements
73,00 лв.

Swedish Supplements Kre-Alkalyn представлява буферирана форма на Креатин, която не задържа вода и се усвоява по-бързо и ефикасно. Кре-Алкалин Креатина е ''омекотен'' креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn Creatine е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система. За разлика от повечто подобни добавки на пазара, Kre-Alkalyn на Swedish Supplements съдържа цели 1300мг. в капсула, така че получавате повече за парите си.

И като всички продукти на Swedish Supplement е произведен в Швеция - гаранция за най-високо качество!

Кре-Алкалин е над 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатин монохидрат и ще ви позволи да усвоите максимално креатин от само 2-3 гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn Creatine се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

Повече за креатин можете да научите тук.

 

Прием: При Kre-Alkalyn не са нужни зареждащи фази, прием с бързи въглехидрати и освен  това не се неутрализира от кофеина. Приемайте по 2 капсули на ден. Ние препоръчваме една капсула преди и една след тренировка. В почивни дни една сутрин и една след обяд.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!