Swedish Supplements Massive MASS | Покачване на тегло, 7000 гр.

  • Марка: Swedish Supplements
235,00 лв.

Swedish Supplements Massive MASS е перфектната формула, за тези от Вас, които изпитват трудности с покачването на тегло.  Massive MASS представява комбинация от Декстроза, Аминокиселини и Хидролизиран Суроватъчен протеин, за перфектното възстановяване и покачване на мускулна маса! Малтодекстринът и Суроватъчния Протеин Концентрат подпомагат растежа на мускулите по време на „златния час“ след тренировка, а мицеларния казеин и слънчогледово масло гарантират, че ще продължите да приемате енергийни и градивни елементи, дори ако няколко часа нямате възможност да се храните.

Една порция съдържа 1040 калории, които ще Ви помогнат в борбата за покачване на маса. Освен това, всяка доза Massive MASS съдържа 3гр. Креатин Монохидрат и 1000мг. Таурин за повече енергия и сила, както и цели 10.7гр. BCAA за перфектно и бързо възстановяване, след тежка тренировка. 

На практика с този продукт, Вие получавате ВСИЧКО, от което имате нужда, за възстановяване и покачване на мускулна маса:

  • Комплекс от бързо и бавноусвоими въглехидрати, за екстремно показване на тегло
  • Два вида висококачествен протеин - бързоусвоим суроватъчен и бавноусвоим мицеларен казеин, за подхранване на мускулите и покачване на чиста мускулна маса
  • Пълната гама от аминокиселини, както и висока концентрация на БЦАА, за вързо и качествено възстановяване
  • Креатин монохидрат, за още по-добро показване на мускулна маса и повишаване на силата
  • Добавен Таурин, за повишаване на енергията, менталния фокус и концентрацията по време на тренировка
  • Страхотна разтворимост и вкус

В Massive Mass има дори, комплекс от витамини и минерали, които спомагат за подхранване на организма Ви и подсилване на имунната система, както и за правилната функция на мускулите и органите!

И като всички продукти на Swedish Supplement е произведен в Швеция - гаранция за най-високо качество!

Прием: В тренировъчни дни приемайте по 2 мерителни лъжици сутрин след ставане и още 2 веднага след тренировка. В почивни дни: 2 мерителни лъжици сутрин, след ставане и още 2, след обяд.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!