Swedish Supplements T-Power | Тестостерон стимулатор, 200 капсули

71,00 лв.

Swedish Supplements T-Power представлява специален комплекс от съставки, за повишаване естественото производство на тестостерон. С течение на годините, собственото производство на Тестостерон намалява и това води до бавно възстановяване, трудно покачване на сила и мускулна маса, както и до намалена сексуалната активност. 

T-Power е балансиран формула, съставена от научно доказани съставки и правилно балансирани дози, за да се постигне максимално увеличаване на собственото производство тестостерон при мъжете. В T-Power присъства т.нар. ''транспортна'' формула която спомага за по-доброто усвояване на продукта, включваща жива бактериална флора, която значително увеличава капацитета за усвояване на съставните растителни екстракти.

Swedish Supplements T-Power съдържа голямо количество DAA (D-аспарагинова киселина), която е призната, че ефективно повишава нивата на Тестостерон в организма. Доза от T-Power предлага цели 3000мг. DAA!
   

           Други активни вещества, които оптимизират взаимодействието на T-Power са: 

  • 3,4-divanillyltetrahydrofuran - понижава нивата на SHBG (секс хормон свързващия глобулин) и по този начин помага да се повиши нивото на свободния тестостерон в кръвта. SHBG е вещество, което се свързва с тестостерона и го прави безполезен за растежа на мускулите.
  • Agaricus Extract Bisporus - има силна анти-естрогенната активност. Естрогенът може да допринесе за увеличаване на мазнините, особено при мъжете. Анти-естрогените имат способността, освен да подтискат Естрогена, който за мъжете и особено за трениращите е "лошият хормон", но и да увеличават нивата на Тестостерон при мъжете.
  • Екстракт от Сминдух - добре познат и отдавна се използва в традиционната медицина, тъй като тази билка съдържа над 100 фитохимични съставки като furostanolsaponoider и нестероидни сапонини . Традиционно, сминдух е бил използван за повишаване на либидото и стимулиране на имунната система.

    Посочените по-горе компоненти представляват само една част от всички съставки, които правят T-Power истински победител сред Тестостернонните стимулатори. Като 'черешка на тортата': Swedish Supplements са добавили нужните количества Цинк и Витамин D3 като и двете имат голяма роля за осигуряване на контролирано производство на Тестостерон.
  • И разбира се, както всички продукти на Swedish Supplements е произведен в Швеция, което е страхотна гаранция за качеството му.

 

Научете повече за тестостерон тук

 

Прием: Приемайте по 4 капсули сутрин с около 250-300мл. вода и 4 капсули вечер, отново с около 300 мл вода.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!