Swedish Supplements ZMA+ | Цинк-Магнезий-Витамин B6, 120 капсули

38,00 лв.

Swedish Supplements ZMA+ представлява класическата спортна формула, състояща се от Цинк, Магнезий и витамин Б6. Комплекса оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, подобрява възстановяването след тренировка. Участва в производството на енергия и метаболизма на въглехидратите и мазнините, и спомага за поддържането на оптимален електролитен баланс. Също така подобрява сексуалната функция и репродуктивните възможности. Интензивното физическо натоварване, непълноценното хранене, липсата на сън и влошеното състояние на околната среда са все фактори, които могат да увеличат риска от недостиг на ключови минерали и витамини като цинк, магнезий и витамин Б6. ZMА+ е създаден, за да ви помогне да се справите с този дефицит. Той оптимизира анаболните хормонални нива, подобрява възстановяването след тренировка и в допълнение се грижи за вашият спокоен и пълноценен сън. Swedish Supplements са добавили и Витамин Б7(Биотин), който участва в метаболизма на въглехидрати и мазнини, а липста му може да доведе до нежелано натрупване на мазнини.

 

           Защо да го приемам?

  • Стимулиране на производството на тестостерон
  • Повишава на издръжливостта и намалява на умората
  • Повишава либидото и потентността 
  • Оптимални нива на енергията и метаболизъм на въглехидрати и мазнини
  • Подкрепа за нормалното функциониране на нервната и имунната система
  • Оптимизиране на когнитивните и физиологичните функции
  • Поддържа здравето на зрението, костите, косата, ноктите, кожата и зъбите
  • Необходим за нормалното клетъчно делене, синтеза на ДНК, формирането на червени кръвни телца и защитата на клетките от оксидативния стрес.

 

Прием: Една доза(2 капсули) 30-60 минути вечер преди лягане не по-малко от час след последното хранене. Да не се смесва с продукти съдържащи калций (тъй като намалява ефекта).

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!