Universal Nutrition Super Cuts 3 | Изгаряне на мазнини, 130 табл.

  • Марка: Universal Nutrition
45,00 лв.

Universal Nutrition Super Cuts 3 е максимално ефективна формула за изгаряне на мазнини, от най-старата компания в бизнеса с хранителни добавки в света. Създадена е да спомага за оптимизирането на метаболизма, както и за увеличаване на чистата мускулна маса. Доказаната формула на Univenrsal Nutrition съдържа ключови активни съставки като L-карнитин, билкови диуретици, подобрители на действието на инсулина, естествени енергетизатори и емулгиращи мазнините липотропици. Също така ще получите незаменимите хранителни съставки като витамин В6, хром и калций. Използвайте Univenrsal Nutrition Super Cuts 3 във вашата тренировка и режим на хранене, и ще се удивите от резултата!

Прием: Започнете с прием на 1 доза дневно - 3 таблетки, през първите 3-4 дни, за да прецените как ви се отразява. След това по ваша преценка можете да увеличите до 5-6 таблетки дневно. Едната част от таблетките можете да приемете сутрин след ставане от сън, другата по обяд или преди вашата тренировка. Ако имате непоносимост към кофеин или други стимуланти,имайте предвид наличието му в малки количества, в зеления чай, който се съдържа в продукта. Всяка доза от съдържа около 10-15 мг кофеин, което се равнява на около една малка глътка кафе като напитка. Възможни странични ефекти от прием на кофеин са безпокойство, безсъние, еуфория, диария, ускорено сърцебиене и други, като силата на страничните ефекти зависят както от дозата, така и от чувствителността на приемащия. Продуктът също така съдържа мечо грозде, което е диуретик.

Не приемайте ако страдате от понижена функция на щитовидната жлеза и приемате медикаменти.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 130 таблетки
Една доза: 3 табл.
Дози в опаковка: 43

Vitamin B6 (as pyridoxine HCI) 30 mg
Calcium (As Dicalcium Phosphate) 364 mg
Chromium (as chromium chloride) 15 mcg
L-Carnitine (as l-carnitine fumarate) 600 mg
Lecithin (Soy) 500 mg
Choline Bitartrate 300 mg
Inositol 500 mg
DL-Methionine 200 mg
Linoleic Acid 145 mg
oleic acid 50 mg
Taraxacum (root) 250 mg
Grapefruit Powder (fruit) 125 mg
Green Tea Extract (EGCG) 125 mg
Uva Ursi (leaf) 200 mg
Cayenne (fruit) 50 mg


Other ingredients:
Whey (milk), stearic acid, magnesium stearate, pharmaceutical glaze.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!